Besökare
torsdag 19 juni 2014
Kardemummakaka med kokos
Ugn: 175 grader
Tid: 20 minuter i mitten av ugnen.
3 ägg
1/2 dl Ica strö
100 gram smält smör
1 dl hett vatten
2 tsk bakpulver
1.5 dl mandelmjöl
1/2 dl pofiber
1 msk kardemumma
1 tsk vaniljpulver
1,5 dl kokosflingor
Sätt ugnen på 175 grader.
Vispa ägg och socker pösigt.
Smält smöret och hetta upp vattnet och blanda.
Blanda ihop allt det torra.
Häll i smörvattnet i äggsmeten.
Blanda i allt det torra och rör väl tills smeten blir slät och fin.
Häll i en 20 cm springform smörad och bröad med pofiber.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar