2 dl mandelmjöl
0.5dl pofiber
¼ dl kokosmjöl
0.5dl pofiber
¼ dl kokosmjöl
1,5 msk fiberhusk
2 tsk bakpulver
1 tsk salt
3 ägg
60 gram cream cheese örter/vitlök (höjer smaken på brödet, vitlöken märks inte)
1dl cream fraîche
2 tsk bakpulver
1 tsk salt
3 ägg
60 gram cream cheese örter/vitlök (höjer smaken på brödet, vitlöken märks inte)
1dl cream fraîche
Sätt ugnen på 175 grader.
Blanda alla torra ingredienser i en
skål.
Vispa äggen och sedan vispa ihop med
cream cheese och cream fraiche.
Häll i allt det torra i smeten och
vispa tills smeten blir jämn.
Häll ut smeten på ett bakplåtspapper och grädda i
10-12 minuter. VILL DU GÖRA SMÖRGÅSTÅRTA SÅ BRED UT SMETEN TUNNARE OCH FYRKANTIG ÖVER HELA BAKPLÅTSPAPPRET OCH DELA SEDAN I 3 BITAR :)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar