Besökare

tisdag 2 september 2014

Frukostbröd/Smörgåstårtsbotten



2 dl mandelmjöl
0.5dl pofiber
¼ dl kokosmjöl
1,5 msk fiberhusk
2 tsk bakpulver
1 tsk salt
3 ägg
60 gram cream cheese örter/vitlök (höjer smaken på brödet, vitlöken märks inte)
1dl cream fraîche

Sätt ugnen på 175 grader.
Blanda alla torra ingredienser i en skål.
Vispa äggen och sedan vispa ihop med cream cheese och cream fraiche.
Häll i allt det torra i smeten och vispa tills smeten blir jämn.
Häll ut smeten på ett bakplåtspapper och grädda i 10-12 minuter. 

VILL DU GÖRA SMÖRGÅSTÅRTA SÅ BRED UT SMETEN TUNNARE OCH FYRKANTIG ÖVER HELA BAKPLÅTSPAPPRET OCH DELA SEDAN I 3 BITAR :)





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar