Brödbottnar
2 st Rostbröd LCHF (se längre ner på sidan) skurna längs med till 6 st skivor (ca. 1cm tjocka)
Fyllning till lager 1 och lager 3
I/2 dl creme fraiche
2 dl majonäs
crabfish som strimlas med gaffel
dill finhackad ca 1dl
4 kokta ägg som hackas
I/2 dl creme fraiche
2 dl majonäs
crabfish som strimlas med gaffel
dill finhackad ca 1dl
4 kokta ägg som hackas
Fyllning till lager 2
1 burk tonfisk
3 -4 msk crème fraiche
2 dl majonäs
citronsaft från 1/2 citron
1 burk tonfisk
3 -4 msk crème fraiche
2 dl majonäs
citronsaft från 1/2 citron
Garnering
3 msk creme fraiche
1 dl majonäs
rökt skinka 150 gr
rökt lax 200 gr
Räkor 3-4 dl
Gurka i skivor
Ägg 4-6 st
Salladsblad
Citron i skivor
svart rom
sallad
dill
3 msk creme fraiche
1 dl majonäs
rökt skinka 150 gr
rökt lax 200 gr
Räkor 3-4 dl
Gurka i skivor
Ägg 4-6 st
Salladsblad
Citron i skivor
svart rom
sallad
dill
Gör så här:
Blanda ihop fyllningarna.
Dela sedan varje formbröd på längden så du får 3 stycken skivor av varje formbröd, ca 1 cm tjocka. Totalt 6 skivor.
Lägg ut 2 skivor av brödet och bred på det första lagret med fyllning och täck med nytt lager av brödet – fortsätt sedan så och varva tills alla 6 brödskivor är använda.
Lägg ut 2 skivor av brödet och bred på det första lagret med fyllning och täck med nytt lager av brödet – fortsätt sedan så och varva tills alla 6 brödskivor är använda.
Garnering
Blanda creme fraiche och majonäs och smeta ut runt om och ovanpå tårtan.
Ställ in tårtan i kylen så den får gotta ihop sig. Gör gärna tårtan på morgonen om men den ska serveras på eftermiddagen/kvällen.
Garnera tårtan någon eller några timmar innan den ska ätas :)
Blanda creme fraiche och majonäs och smeta ut runt om och ovanpå tårtan.
Ställ in tårtan i kylen så den får gotta ihop sig. Gör gärna tårtan på morgonen om men den ska serveras på eftermiddagen/kvällen.
Garnera tårtan någon eller några timmar innan den ska ätas :)
Smaklig måltid!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar