Besökare

lördag 9 maj 2015

Kärleksmums

Botten:
3 ägg
1 dl grädde
75 gram smält smör
1 dl sötströ
1.5 dl mandelmjöl
2 msk kokosmjöl
2 tsk bakpulver
1 krm vaniljpulver
4 msk kakao

Sätt ugnen på 175 grader. Smöra en form 20*30 cm och bröa med pofiber eller mandelmjöl.Vispa ägg och sötströ. Blanda de torra ingredienserna i en bunke. Häll i grädden i det smälta smöret och sedan ner i äggsmeten och sist i med de torra ingredienserna. Häll smeten i formen och grädda i 18 min. Låt svalna.

Glasyr:
30 gram smör
40 gram
86 % mörk choklad
80 gram mascarpone
2 msk sötströ
kokosflingor

Smält smör och choklad försiktigt i en kastrull. Tillsätt mascapone och sötning och rör till en slät kräm. När krämen har svalnat häller du över den på kakan och sedan strör på kokosflingorna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar