2 dl mandelmjöl
1 dl Kokosmjöl
1 dl sukrin
2 tsk bakpulver
2 tsk fiberhusk
3 krm vaniljpulver
½ dl kokosolja
2 ägg
50 g grovhackad mörk choklad
1 dl Kokosmjöl
1 dl sukrin
2 tsk bakpulver
2 tsk fiberhusk
3 krm vaniljpulver
½ dl kokosolja
2 ägg
50 g grovhackad mörk choklad
Blanda alla torra ingredienser samt chokladhacket i en bunke, och rör i olja och ägg.
Knåda med hjälp av händerna ihop en deg, och forma till en rulle, som du klär i plastfilm och sedan lägger i kylskåpet en timme.
Skär skivor av rullen, och lägg på bakpapprad plåt. Skivorna kan dela sig när man skär upp rullen, men det är bara att klämma ihop och jämna till dem.
Grädda i 200 graders ugnsvärme ca 12 minuter. Låt svalna på plåten. Förvara i lufttät burk.
Det blir ca 30 st.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar